Inchirieri Birouri - ION MIHALACHE (1 MAI), 1 MAI (ION MIHALACHE)

Pret:
500
Suprafata
59 mp
Pret
500
Locatie
Semicentral
Zona
Ion Mihalache (1 Mai)
Agentie
Office Avantaj Consult

compus din două camere, un hol și un balcon și are suprafața utilă brută 58,42 mp.

Intrarea pe etaj, secretariatul, toaleta și chicineta (cca 30 mp în total) sunt spații în folosință comună cu celălalt chiriaș de pe etaj, restul fiind spații comune și de circulație în imobil (recepție, intrare, casa scării, spații tehnice etc).

Clădirea se află într-un cartier liniștit, cu acces facil la mijloacele de transport în comun, dar și la DN1 București-Ploiești și la Aeroportul Otopeni.

Imobilul dispune de finisaje cu materiale moderne (placare cu granit, suprafețe vitrate), centrală termică proprie, aparate de aer condiționat, sistem de control acces, precum și cu circuite de senzori de fum și gaz în spațiile tehnice și garaje.

Chiria propusă pentru acest spațiu este de 500 Euro.

Administrarea imobilului este asigurată de către o societate specializată, iar costurile cu administrarea sunt de cca 150 Euro+TVA/luna. Curentul electric și gazele se achită separat, în funcție de consum și cotă parte indiviză.

Avans: 2 chirii ( chirie prima lună + o luna garanție), 2 camere, etaj 3, cladire de birouri, supr. utila : 59mp. (ID: 315821843 / Cod: SBI0454369)