Vanzari Terenuri - SOS BERCENI, BERCENI

Pret:
850.000
Suprafata
5000 mp
Pret
850.000
Locatie
Cartiere
Zona
Sos Berceni
Agentie
Mauwis

Chilipir ! Super Ocazie !
Statie Peco situată pe Sos de Centura in zona Berceni, Jud. Ilfov , pret 850000 euro/negociabil.Teren intravilan 5000 mp cu deschidere la Soseaua de Centura , neîmprejmuit, delimitat de construcții și împrejmuit parțial cu gard metalic și ș construcție 500mp restaurant – Stație carburanți compusă din magazine, Restaurant, birou, 4 wc – uri, vestiar, copertină + pompe combustibil,
Imobilul este mobilat si utilat complet, fiind racordat la toate utilitatile, avand fosa septica proprie;
3 bazine carburant, din care doua de 20.000 litri si unul de 10.000 litri
Distribuitor produse petroliere cu doua fete si 3 pistoale pe fiecare fata
Toate documentele necesare vânzării au fost verificate și sunt în regulă, fiind disponibile în orice moment, pentru efectuarea tranzacției.
Statia Peco are inchisa activitatea din anul 2022, chiar daca de-a lungul anilor a avut o crestere accentuata, insa acest lucru nu se datoreaza unui management defectuos, ci unor factori externi.
Prețul de vânzare al acestui imobil, cu mare potential din punct de vedere al activitatii de comert en-detail cu carburanti si derivati ai acestora, situat în Bucuresti-ilfov , Com. Berceni pe sos de Centura. Merită văzută! Pentru orice alte detalii suplimentare, informații și vizionari, nu ezitați să ne contactați ! (ID: 315808673)