Inchirieri Case / vile - BANEASA

Pret:
2.800
Suprafata
350 mp
Bai
4
Dormitoare
4
Pret
2.800
Locatie
Nord
Zona
Baneasa
Agentie
Mauwis
Dormitoare
4
Bai
4

Inchiriez vila lux in zona Baneasa-lac, p+2e, cu suprafata de 350 mp, curte libera si amenajata 150mp.
Vila se inchiriaza complet mobilata si utilata, dispune de 4 dormitoare, dresing, living, dining room, bucatarie, 4 bai, jacuzzi, sauna, semineu, gradina amenajata, alarma, climatizare top, amenajari si dotari premium,
Imobilul este nou si are dotari si finisaje de lux. La parter se intra printr-un hol mobilat in livingul luminos cu dining si semineu perfect functional, separat de terasa prin spatii largi cu geamuri glisante. Din living se poate intra prin usi glisante in bucataria moderna, complet mobilata si dotata exclusiv cu echipamente siemens si o camara spatioasa.
Tot la parter se mai gaseste o baie cu dus, placata cu piatra naturala. Scarile sunt din lemn masiv, cu balustrade elegante din fier forjat.
La etajul unu se gaseste dormitorul matrimonial cu balcon, dresing si baie cu jacuzzi si al doilea dormitor deasemenea cu balcon si baie proprie cu jacuzzi.
La etajul doi sunt celelalte doua dormitoare cu o baie comuna, sauna din lemn de pin norvegian, o alta camera mai mica, o debara si o splendida terasa de 20 mp.
Vila are pardoselile din lemn masiv, sisteme de climatizare Daikin, alarma multizone,paza asigurata, placajele teraselor exterioare din placi de klincher italian, iar gradina este complet amenajata.
Vila este situata pe malul lacului Baneasa, intr-o zona de vile, pe o strada linistita, in apropierea scolii Germane, la 7 minute de Baneasa Shopping Center.
Chiria pentru acest luxos imobil este de 2500 euro pe luna, iar pentru inchiriere se percepe o luna chirie in avans plus una de garantie.
Pentru inchiriere se cauta persoane decente, cu bun simt, care vor sa locuiasca aici cel putin un an.
Atentie, suntem agentie imobiliara, comisionul nostru este jumatate din chiria pentru prima luna! Va astept la vizionari.

(ID: 315813358)